Комисар Димитър Димитров: Вървим към решаване на случая “Малибу”

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:38 / 20.06.2008
1281
"Случаят с престрелката в дискотека "Малибу" в курорта Златни пясъци, при която загина едно лице и бе ранено друго, е изяснен от фактическа гледна точка. Вървим към посока приключване на случая, което не означава, че можем да се ангажираме със срокове. Имаме ясни насоки, но се изисква време, за да бъдат прецизирани нещата". Това заяви директорът на ОДП - Варна комисар Димитър Димитров. Той разясни, че категорично е отпаднала версията наркоразпространение и вече криминалистите работят само по една версия, но отказа да разясни каква е тя, понеже това би могло да попречи на разследването. Комисар Димитров отказа да коментира въртящата се като най-вероятна за кървавия конфликт причина - апетити в сферата на туризма. "За да бъдат установени мотивите на извършителите, самите те първо трябва да бъдат заловени. Чак след това ще бъдат изследвани точните причини, които са подтикнали въпросните лица да извършат престъплението", разясни комисар Димитров. Това, което води полицията на извода, че загиналият Венцислав Маринов и простреляният Иван Славов, е че те нямат в досието си регистрирани наркопрестъпления. Същите са се занимавали с измами и кражби на коли.

35-годишният Венцислав, известен като Боксьора, и 30-годишният му ортак Иван бяха изненадани с дъжд от куршуми на вратата на дискотека "Малибу", където са имали среща. Кървавият екшън стана около 1,20 часа в сряда. Заедно с тях са били още 8 техни авери, които са успели да ги изтеглят от пукотевицата и да ги транспортират до болницата. На път за нея издъхнал Венцислав. Иван все още е в Ортопедията и се лекува от огнестрелните рани в краката.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)

Още по темата (8):
10.02.2009 Възобновяват делото "Малибу", когато задържат стрелците
20.06.2008 Постоянен арест за уличен в стрелбата в дискотека "Малибу"
19.06.2008 Стрелбата в "Малибу" не била заради наркотици
18.06.2008 Тече първоначална проверка на задържаните за престрелката
18.06.2008 8 задържани за стрелбата в „Златни пясъци”
18.06.2008 Черния Геле: Нямам нищо общо с инцидента в „Златни пясъци”
Още новини от Регионални новини:
Политическият пъзел в Благоевградска област става все по-заплетен...
Автомобил се заби в мантинелата на АМ "Хемус"
В Добричко: Само за дни - 4 опита за "ало" измами, 80-годишна жен...
Калин Стоянов ще бъде втори в листите на "ДПС-Ново начало" в Бург...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).