Конкурс за пясъчни скулптури – гвоздеят за Седмицата на морето в Шкорпиловци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:16 / 05.08.2009
793
Конкурс за пясъчни скулптури ще е един от гвоздеите в програмата за Седмицата на морето в община Долни чифлик, която традиционно се отбелязва през първата седмица на август в курорта Шкорпиловци. Той ще се проведе на 6 август (четвъртък) от 10 часа на централния плаж. В него ще вземат участие деца от различни населени места, както от община Долни чифлик, така и от други общини от Варненска област, а и малчугани, които са на почивка край морето на юг от Варна.

Традиционната Седмица на морето стартира на 3 август в 20 часа на северния плаж в Шкорпиловци с рок концерт на местната група „Хелиос", която преди броени седмици обра наградите на конкурс във Велико Търново. На 4 август на централния плаж се проведе Общинското първенство по плажен футбол за деца, а на 5 - Областното първенство по плажен футбол за мъже.

В четвъртък освен конкурса за пясъчни фигури, но от 19 ч. в дискотека „Паркинга", ще се проведе Общинското първенство по шахмат. На 7 август от 19 ч. на северния плаж на Шкорпиловци ще бъде дадено началото на концерта „Забавни песни", в който участие ще вземат младите таланти от общината. На 8 август от 10 ч. в дискотека „Мюзик бийч" ще се проведе конкурс за красота „Мис и мистър Шкорпиловци". Традиционната Седмица на морето ще завърши с Нептунова вечер - на 9 август от 20.30 ч. на северния плаж.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Калин Стоянов ще бъде втори в листите на "ДПС-Ново начало" в Бург...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).