Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кралици на красотата от 13 държави се събират край Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:09 / 05.08.2024Коментари (0)1098
©
Кралици на красотата от 13 държави ще се събират край Варна, за да разкажат за пътя на успеха. Те идват за международен ритрийт с фокус върху овластяването на жените и защитата на техните права в световен мащаб. Форумът ще се проведе от 8 до 11 август във ваканционно селище "Албена“. Организаторите на BYVORIA RETREET & FASHION SHOW обещават несравнимо преживяване на релаксация и вдъхновение сред спокойствието и тишината на "Албена“. Избрали са точно тази част от българското Черноморие, на първо място заради етимологията на името - заради посвещението в красотата на героинята Албена от разказите на именития Йордан Йовков. Средоточие на проявата са и прилаганите политики за устойчиво управление и опазване на околната среда, пречупени през темата за жизнения цикъл на модата и проблемите на замърсяването на планетата от текстилната индустрия.

Събитието ще събере на едно място влиятелни личности от областта на модата, красотата и активизма. Сред тях са Роксана Гулд – журналист, йога инструктор и активист, и Неслихан Баяв – предприемач и висш ръководен кадър във водеща международна корпорация и Мис Турция. Среща в "Албена“ ще си дадат също кралици на красотата като Мис Сомалия, Мис Германия, Мис Австрия, Мис Норвегия, Мис Чехия, Мис Словакия, Мис Чили, Мис Люксембург, Мис Великобритания, Мис Палестина, Мис Франция и Мис България, които ще вдъхновят участниците с лични истории за успеха си.

"В тазгодишното издание на BYVORIA RETREET & FASHION SHOW поставяме акцент върху проблем, който не винаги е във фокуса ни, но всъщност има огромно влияние върху живота на милиони жени по света. Това е зверската практика за генитално им осакатяване - FGM. Към 2024 г. УНИЦЕФ изчислява, че 230 милиона момичета и жени по света (144 милиона в Африка, 80 милиона в Азия, 6 милиона в Близкия изток и 1-2 милиона в други части на света) са били подложени на подобна практика“, споделят организаторите.

Програмата в четирите дни на проявата започва с Lion`s Gate йога церемония, насочена към вътрешните сили на жените, подпомагани от астрономическите тела във Вселената. От далечни времена тази част от годината се е смятала за силно заредена с духовна енергия, наричана от древните Египтяни "Богинята“. Вторият ден започва с йога клас на Роксана Гулд, последван от сесии с модна фотография, кундалини практики и какаова церемония. Третият ден е посветен на дискусиите, нетуъркинга и модата. Четвъртият ден поставя край на ритрийта със заключителна дискусия и официална церемония. Повече информация за BYVORIA RETREET & FASHION SHOW желаещите могат да получат на contact@byvoria.com или kcenter@albena.bg.

Билети и пропуски за дните и събитията в ритрийта ще се продават на рецепцията на Маритим Парадайс Блу.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Бюджет 2025
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: