Мистерия остава инцидентът с падналия от високо 17-годишен поляк

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:10 / 29.08.2011
743
Остава в опасност живота на 17-годишния поляк, който в неделя сутринта падна върху стълбище в хотел "ВИВА" на "Златни пясъци".

Никой все още не е наясно какво е довело до инцидента, показа проверка. След разговор с Костадин Терзиев, управител на хотела, стана ясно, че момчето дори не е било гост на "ВИВА".

"Изобщо не мога да си представя какво е търсел на това място", заяви Терзиев. Плексигласовата конструкция, която се е счупила при падането, е покрив на аварийно стълбище на клуба на хотела. За да падне върху нея обаче туристът е прескочил парапет, висок около 1,50 см. Остава неясен и маршрутът на момчето. Покрай почивния комплекс минава пътека, но тя е без изход. Височината на стълбите, върху които е паднал младежът, е 8 метра.

По-нататъшната проверка установи, че името на момчето е Адам Кубис и той е бил гост на хотел "Зора", разположен на около километър от "ВИВА". По думите на управителката, момчето се е държало съвсем нормално, участвал е в купони с група приятели, но като цяло са се съобразявали с правените им забележки за шум. От посещението си в "Зора" научихме, че за да се окаже в близост до "ВИВА", момчето вероятно се е виждало със своята приятелка, която е отседнала в съседния "Афродита". Между двата хотела обаче преки пътеки няма.

Случаят с Адам е поет от Районна прокуратура. В момента текат разпитите на приятелката и момчето, с което пострадалият е делял стая. Техните показания трябва да хвърлят светлина върху въпроса как Адам се е озовал във "ВИВА". От районна прокуратура все още отказват да разкрият има ли взета кръвна проба и какъв е нейният резултат, но по подозренията на Костадин Терзиев, момчето е било пияно до безсъзнание, за да се стигне до такъв нелеп инцидент. Адам Кубис трябваше да отпътува за Полша утре, твърдят от хотел "Зора".

Източник: Дефакто: ВестникЪт


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).