Мъртвопиян се вряза в полицейски микробус

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:12
268
Пиян водач, чиято проба е показала 3,4 промила, блъсна полицейски микробус във Враца. Пътният инцидент е станал в централната част на града.  След като се ударил в служебната кола, водачът опитал да избяга и едва не връхлетял в намиращия се наблизо копирен център.

"Произшествието е станало около 15:30 часа в понеделник. Шофьорът не е обяснил поведението си и е бил във видимо неадекватно състояние". Това заяви пред NOVA старши инспектор Цветан Симеонов,  началник-група "Пътен контрол" – Враца.

Автомобилът на водача, причинил катастрофата с полицейския микробус му е бил върнат. "Колата не е била негова собственост. Мъжът е на 52 години. Правоспособен водач е от 34 години. Справка в досието му показва, че за това време има само една глоба, която му е наложена през 2015 година", посочи инспектор Симеонов.

Той подчерта, че мястото на инцидента е станало в така наречената голяма пешеходна зона на Враца. "Само за изминалата седмица имаме установени 9 водачи, употребили алкохол. При трима е установена проба над 1,2 промила и срещу тях се води досъдебно производство", подчерта старши инспектор Симеонов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
17-годишно момче е с множество наранявания след падане от изостав...
Преди да бъде убита от детето си, майката му казала: Боклук, нищо...
Жена почина, след като колата й се преобърна няколко пъти на АМ "...
Непълнолетно момиче е станало жертва на сексуално посегателство, ...
Акция "купен вот": Тефтери с имена и записани суми на вересия изз...
Председателят на ОбС Силистра на среща с местните власти от Север...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).