Мъжът, убил брат си в Добричко, остава в ареста

Автор: Петър Дучев
Коментари (0)
10:13
239
По искане на Окръжна прокуратура – Добрич 53-годишен мъж, привлечен към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура – Добрич за престъпление по чл. 115 от НК – умишлено убийство, остава в ареста. Съдът уважи като основателно искането на наблюдаващия случая прокурор и определи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража“.

Жертва на тежкото престъпление станал 50-годишният брат на обвиняемия Д.Б. В началото на месец октомври, на неустановена към момента дата, между двамата мъже възникнал конфликт. Скарването им прераснало във физически сблъсък и 53-годишният нанесъл няколко удара на по-малкия си брат с тесла. В резултат на това, той получил сериозни травми и починал. След като осъзнал случилото се, Д.Б. укрил тялото на жертвата и не подал сигнал за смъртта му. Изясняването на фактите станало възможно в хода на издирването на лицето.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Добрич. Изясняват се всички факти и обстоятелства около случилото се.

Определението на съда подлежи на въззивна проверка от Апелативен съд – Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
4 години ГДБОП работи по случая с печатницата за фалшиви пари в Ш...
Тежко нарушение: Хванаха шофьор да лети с 230 км/ч градско
Разбиха печатница за фалшиви пари в Шумен: Банкнотите са минавали...
В Бургас спасиха жена от рядка "бактерия човекоядец"
Скъп "Мерцедес" е с потрошена предница на метри от първата отбивк...
Жесток побой над 19-годишно момиче: Казваше, че ще умра в този мо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).