Намериха контрабандни ампули с упойващо вещество във варненски автобус

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:33 / 27.05.2011
721
Контрабандна пратка с 1 160 ампули във фабрични опаковки упойващо вещество "Ultracain D-S" задържаха митническите инспектори на Митнически пункт Малко Търново при проверка на туристически автобус с пътници.

Автобусът с варненска регистрация е пътувал от България за Турция и е пресичал българския граничен митнически пункт малко след полунощ днес. Шофьорът и всички пътници са обявили, че не пренасят никакви стоки или валута за деклариране. При последвалата щателна митническа проверка е открита между чантите на пътниците в багажното отделение на автобуса черна найлонова торба, съдържаща 58 опаковки с общо 1 160 ампули по 2 ml "Ultracain D-S" - упойващо вещество с приложение в стоматологията. Шофьорът и всички пътници са заявили, че не знаят кой е собственик на пратката. Контрабандно пренасяните ампули са иззети и е съставен акт за нарушение на Закона за митниците срещу неизвестен нарушител.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).