Намериха откраднатия румънски джип от Златни пясъци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:26 / 05.05.2010
766
Откраднатият от Златни пясъци през уикенда румънски джип БМВ-Х5 е намерен, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна. Колата е собственост на румънски кмет, който буйства в хотела, където бе отседнал, след като установил, че возилото му е откраднато.

Днес кметът, заедно с румънски полицай, който пристигнал във Варна, за да издирва джипа, са в Пето РПУ, съобщиха още от полицията. По техни данни, откритият автомобил не е бил застрахован.

Припомняме, че предния уикенд четири коли, от които три БМВ-та, бяха откраднати от курортния комплекс. Всички автомобили са били паркирани вън от охраняемия паркинг. След инцидента, румънският кмет извършил непристойни действия, като лъснал гол във фоайето на 5-звездния хотел, където е отседнал. Той и компанията му устроили невиждан скандал на целия персонал. Те повикали и две румънски телевизии, пред които да разкажат как крадат колите на туристите в Златни пясъци и казали, че никога повече няма да идват в България. Според хотелиерите в курорта това е нагласена акция за черен РR за туризма в родината ни.

Останалите три коли все още не са открити, съобщиха от полицията. За разлика от джипа обаче, те са застраховани.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).