Нараства туристическият интерес към община Бяла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:17 / 02.05.2011
511
И през тази година продължава тенденция към увеличаване на туристическия поток в община Бяла. Това каза Анастас Трендафилов, кмет на община Бяла. По думи на Анастас Трендафилов, през последните години интереса към Бяла като туристическа дестинация стремглаво се увеличава. Прогнозите за следващия сезон - лято 2011г., отново са положителни. По информация на кмета на общината, голяма част от легловата база вече е ангажирана. Част от резервациите са направени преди месеци, а активните записвания продължават.

По информация на Трендафилов, в Бяла продължават да се увеличават туристическите бази, които се въвеждат в експлоатация. Все още не е ясен точния брой на новите обекти, които ще поемат туристическия поток, тъй като регистрацията ще приключи в края на месец май и началото на юни. Запазва се традиционния интерес на руски групи. Новост за черноморската община през последните години, ще бъдат масовите посещения и от румънци и поляци.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).