Община Бяла ще подобрява ефективността на дейностите на своите структури

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:46 / 25.02.2013
509
В морската община започна изпълнението на Проект "Изготвяне на функционален анализ за подобряване на ефективността и ефикасността община Бяла". Договорът № 12-11-47/1.11.2012 г. за безвъзмездна финансова помощ е по Оперативна програма "Административен капацитет" съфинансирана от ЕС чрез Европейски социален фонд, бюджетна линия BG051PO002/12/1.1-04, Приоритетна ос 1 "Добро управление", Подприоритет 1.1. "Ефективна структура на държавната администрация".

Служителите на администрацията на община Бяла и нейни структури са основна целева група. С проекта се цели да се създадат условия за организационно развитие и повишаване ефективността на дейността на Община Бяла и нейните структури за осигуряване на качествено изпълнение на присъщите на местната власт функции за подобряване обслужването и удовлетвореността на гражданите.
Продължителността на Проекта е 18 месеца.

Максималната стойност на Проекта е 98 591,57 лева и представлява 100% от общите допустими разходи. Средствата предоставяни по Проекта са в следното съотношение: 85% от Европейския социален фонд и 15% от националния бюджет на Република България.

Основни резултати от изпълнение на Проекта ще бъдат: проведен функционален анализ на община Бяла в съответствие с изискванията на Единната методология за провеждане на функционален анализ в държавната администрация; проведена оценка и анализ на настоящото състояние на функционалната и организационна структура на община Бяла; разработени препоръки и план за подобряване на ефективността и ефикасността от дейността на община Бяла; изготвени доклади за изпълнението на отделните етапи на функционалния анализ с представени анализи, предложения и др; проведени обсъждания на междинните резултати от проучванията и направените предложения в рамките на срещите на консултативната работна група; разработена програма за повишаване капацитета за подобряване ефективността и ефикасността на изпълнението на функциите.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...
Тежка катастрофа! Един е загинал, трима са пострадали


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).