Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пияни хулигани вилняха голи на плажа в Иракли
Автор: Екип Varna24.bg 09:48 / 13.07.2013Коментари (3)1381
Пияни хулигани се разсъблякоха чисто голи и вилняха на охраняем плаж "река Вая" в местността Иракли, който се стопанисва от "Емона 2000". В инцидента вчера участваха десетина души, сред които и жени. Служители на фирмата-наемател се опитваха в продължение на цял ден да укротят пияните и ги молеха да се приберат в палатките си, за да не стресират туристите. Младежите обаче станаха още по-агресивни. За да се предотвратят още по-сериозни ексцесии се наложи намесата на полиция. Странната компания почива от няколко дни на така нареченото "диво къмпингуване", което е забранено от Закона. Палатките им са разположени в чужди частни имоти южно от река Вая, където плажната ивица е неохраняема. Въпросните младежи неизвестно защо напуснаха своя лагер и от рано сутринта обсадиха подстъпа към охраняемия плаж, заредени с бутилки алкохол. Докато се наливаха с алкохол тези хора започнаха да се държат грубо и вулгарно. Притесняваха преминаващите туристи, които почиват на морски плаж "река Вая". Обиждаха ги. След обяд положението излезе от контрол, защото започнаха да крещят и да пеят пиянски песни, точно когато е времето за следобедна почивка. Няколко от почиващите са позвънили в полицията и на място бе изпратен полицейски патрул. Служителите на МВР предупредиха пиянската компания да престане да вдига шум и да се държи прилично. Докато полицаите са извършвали проверката двама от мъжете са разбили антената на мобилната полицейска станция, монтирана върху патрулката. Откраднали са втора антена на служебния автомобил. Веднага след като полицаите си тръгнаха, десетината пияни къмпингуващи се съблякоха чисто голи и се преместиха на охраняемия плаж, където продължиха да тормозят туристите. Голите мъже и жени се държаха предизвикателно и умишлено скандализираха останалите плажуващи, като подскачаха неприлично по адамово облекло и крещяха нецензурни думи. Много от семействата с малки деца напуснаха ивицата, заради скандалното поведение на пияните нудисти. На място отново пристигна полицейски патрул, който арестува двама от групата, уличени в кражбата на антената и разбиването на втория предавател.

Младежите видимо бяха пияни, а вероятно и дрогирани. Те практикуват диво къмпингуване в гората, палят огньове и създават реална опасност от пожар в защитената местност. Подозирам, че хулиганските прояви на групата не са случайни, а са поредните провокации срещу спокойствието и реда, които е създала фирма "Емона 2000".









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.07.2013 г.
0
 
 
Трябва да има ред ,естествено !
0
 
 
Според мен пък фирмата Емона 2000 си търси предтекст да разкара къмпингуващите и да си строи на спокойстжие на плажа.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Борба за влияние в Близкия Изток
Ремонти във Варна
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Кралица Елизабет II почина!
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (458) 14%
Добре, но можеше и по-добре (440) 14%
Не се справи (620) 19%
Пълна трагедия (1720) 53%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: