Подписка срещу убиеца от Слънчево

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:37 / 04.05.2010
696
Подписка събират съселяните на убитата Добрина срещу евентуалното завръщане на сина й Крум в Слънчево. Както вече „Народно дело" съобщи, в неделя в селото се разигра смразяваща кръвта драма, при която болният от шизофрения 43-годишен мъж преби с лопата майка си и после я ръга с вилата. 64-годишната Добрина издъхнала от раните си минути преди там да пристигне полицейски екип, разказаха от кметството, а синът й бил откаран в болница за лечение.

Ден след зловещото убийство комшии разкриха, че са готови да съберат подписи и да внесат жалба срещу убиеца, който в момента се намирал в психиатрия.

„Не го искаме тук. Страх ни е. Той уби родната си майка, която трепереше над него, какво остава за нас. Може да посегне и на децата ни", тюхкаше се съседката Иванка, която станала пряк очевидец на вендетата. Тя и комшийката и Люда първи чули крясъци от къщата. Тъй като почти всеки обяд синът и майката спорили на висок глас, почти никой в селото не взел под внимание поредната им препирня. В един момент обаче синът се разкрещял за помощ. Тогава съпругът на Люда, който късал репички за обедната салатка, погледнал през дувара.

„Високата ограда пречи да се надниква вътре, не можахме да разберем какво точно се случва", каза вчера възрастната селянка. Оказа се, че освен съпруга имало и още няколко души в селото, които все пак успели да зърнат какво се случва в двора. Кошмарът по-скоро ги направил зрители, отколкото участници в спасяването на страдащата жена. Дълго никой от очевидците не потърсил помощ. Напротив, държали се като странични наблюдатели, коментираха запознати. Когато крясъците станали прекалено страшни, комшии се събрали и решили да известят кметицата Величка Златева. Тя моментално подала сигнал в полицията, но когато колата пристигнала, Добрина вече била смазана с лопатата и довършена с вила от ръцете на собствения си син.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
05.05.2010 Убиецът от Слънчево – образован и вярващ
03.05.2010 Шизофреник преби до смърт майка си с лопата
Още новини от Регионални новини:
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).