Председателят на ОбС Силистра на среща с местните власти от Североизточна България

Автор: Петър Дучев
Коментари (0)
09:47
386
Председателят на Общински съвет Силистра Димитър Трендафилов участва в работна среща на местните власти от Североизточна България.

Кметът на Община Шумен проф. Христо Христов посрещна вчера представители на местните власти от Силистра, Търговище, Разград, Русе и Варна. По време на целодневното събитие участниците имаха възможност да обсъдят проблемите пред общинските администрации в региона и да ги обобщят, за да бъдат представени пред Националното сдружение на общините в Република България и пред държавните институции.

Гостите посетиха "Индустриален парк – Шумен“ и местна медия, както и винарска изба "Церев дол“.

В края на деня гостите споделиха своите впечатления от събитието. Председателят на Общински съвет Силистра Трендафилов сподели ползотворните разговори с председателя на Общински съвет Шумен Ася Аспарухова. Той заяви готовността на общинската администрация в Силистра да бъде домакин на следващо провеждане на регулярните срещи на местните власти от североизтока.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Непълнолетно момиче е станало жертва на сексуално посегателство, ...
Акция "купен вот": Тефтери с имена и записани суми на вересия изз...
Катастрофа на пътя София - Варна!
Бившият кмет на Омуртаг остана без имунитет
Полицията в Шуменско на крак
Строител свали оградата на чужд имот, за да паркира валяк


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).