Разбиха каса в “Солвей Соди”

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:50 / 25.06.2008
781
Апаши са влезли с взлом в помещение, където се намира каса на завод "Солвей Соди", и са отмъкнали пари и документи. "Престъплението е било извършено между 16 часа в петък и 8 часа в понеделник. Веднага бе започнато досъдебно производство срещу неизвестен извършител. За изключително кратко време бяха задържани две лица, за които смятаме, че са вероятните извършители". Това заяви административният ръководител на Районна прокуратура - Девня прокурор Йоланда Янева. Единият от задържаните е непълнолетен, но вече има криминални регистрации. Ортакът му вече е бил осъждан ефективно. Работната хипотеза - досъдебно производство срещу неизвестен извършител, ще остане, докато прокуратурата не събере достатъчно и неоспорими доказателства, че именно двамата са автори на престъплението. Ако това стане, ще им бъде повдигнато обвинение. Все още не са ясни точните щети от обира.
"Взломът в 2 от помещенията на прокуратурата и двата откраднати компютъра не биха увредили интересите на държавното обвинение". така коментира Янева извършената кражба в Районна прокуратура - Девня, за която "Позвънете Новини" единствено писа. "Работим по няколко версии за това кои са извършителите. Проверяват се всички от криминалния контингент", завърши прокурор Янева.

Източник: в. "Позвънете новини"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Политическият пъзел в Благоевградска област става все по-заплетен...
Автомобил се заби в мантинелата на АМ "Хемус"
В Добричко: Само за дни - 4 опита за "ало" измами, 80-годишна жен...
Калин Стоянов ще бъде втори в листите на "ДПС-Ново начало" в Бург...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).