Съдят турския тираджия за подкуп

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:43 / 14.11.2008
504
Турският тираджия, опитал се да подкупи двама шуменски инспектори, застава пред съда днес. 26-годишният шофьор Ю.Д. от Измир, който в сряда около 13,30 часа се опита да омилостиви с подкуп двама служители на ДАИ, ще бъде съден по незабавното производство, каза дежурният прокурор от Окръжна прокуратура Кирил Киряков.

До снощи материалите не бяха още предадени на прокуратурата, но по закон делото трябва да влезе в съда до три дни след инцидента. "Комшията", който карал "Ивеко", се надявал с 45 евро и две кутии цигари, които хвърлил в колата на проверяващите, да отърве глоба от 1530 лв., но номерът му не минал.

Инспекторите веднага повикали полицаите и те закопчали турчина. Както вчера писахме, той беше задържан за 24 часа, но срокът беше удължен с още 72 часа с прокурорско постановление. По случая е образувано незабавно производство по чл. 304 от Наказателния кодекс за подкуп на длъжностно лице. Ако бъде признат за виновен, може да отнесе до 6 години решетки и глоба до 5000 лв.

Източник: в. "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Политическият пъзел в Благоевградска област става все по-заплетен...
Автомобил се заби в мантинелата на АМ "Хемус"
В Добричко: Само за дни - 4 опита за "ало" измами, 80-годишна жен...
Калин Стоянов ще бъде втори в листите на "ДПС-Ново начало" в Бург...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).