Тактическо противопожарно учение се проведе край Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:57 / 13.06.2024
1111
Проведе се традиционното пожарно-тактическо занятие на територията на "Напоителни системи“ ЕАД - на стената на язовир "Цонево“. В мащабно мероприятие взеха участие служители и техника от сектор СОД - Варна, РДПБЗН - Варна, ОЦ - Варна, ДФ към община Дългопол, РСПБЗН - Дългопол и представители на домакините – "Напоителни системи“ ЕАД.

В занятието бе използвана различна техника: пожарни автомобили - 2 бр., лодка с извънбордови двигател - 1 бр., хидро модул за отводняване с голям капацитет - 2 камиона с 3 хидро помпи, с възможност за изпомпване на 20 м3 в минута -  общо 60 м3 в минута, линомет, пътни превозни средства на ДФ към община Дългопол.

Броят на участници бе 25 човека. Гост на учението бе и кметът на община Дългопол - г-н Георги Георгиев, който обсъди със старши комисар Тихомир Тотев - директор на РДПБЗН - Варна, възможности и алтернативи за още по-добро взаимодействие между ДФ към община Дългопол и РДПБЗН- Варна, за защитата на жителите на общината от бедствия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Автомобил се запали в движение на Дунав мост
Какво показаха пробите на морската вода при Кранево и Албена?
НАП започва проверки по морето
Шофьорка излетя от пътя Варна-Бургас
Мутренски изпълнения на пътя София – Бургас
Туристка е тежко ранена, след като падна от увеселително влакче н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).