Трагичен инцидент с млад водолаз в морето край Бяла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:23 / 17.07.2013
1021
Млад водолаз е изчезнал във водите на Черно море, в района на Бяла, при трагичен инцидент, съобщиха негови близки приятели.

Става дума за 26-годишен професионален гмуркач. Той, заедно с други свои колеги, е бил в района на Бяла. След края на гмуркането младият спец се качва на чакащия го на повърхността риболовен кораб. Тогава, при неизяснени към момента обстоятелства, младежът се подхлъзва, докато бутилките са на гърба му, пада от палубата и изчезва във водите.

Дълбочината в района е около 30 метра, казаха негови близки.

След инцидента са уведомени силите на Морска администрация, Гранична полиция и Военноморските сили. Изпратени са два катера - на ИАМА и Гранична полиция, и хеликоптер от състава на ВМС. Провежда се обсервация в района, където е известно, че младежът е паднал. Търсенето е било безуспешно.

Според неговите приятели става дума за трагичен нещастен инцидент. Възможно е в района да бъде изпратена водолазна група от Военноморските сили, казаха неговите колеги.

Източник: Maritime.bg


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).