Трик смъкна цената за палата на Гаич

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:12 / 26.07.2008
752
Тузар от Добрич отказа да даде 1,1 милион лева за морската вила на Миролюб Гаич и се покри. Местният бизнесмен Цветан Николов спечели търга за имението на сръбския фараон, предлагайки най-висока цена. Той обаче не внесе сумата в седемдневния срок и загуби правото на собственик. След провала на сделката добричлията е неоткриваем. Няма информация къде се намира в момента, не отговаря и на мобилния си телефон.

До седмица пък се чака вноска от софийския паралия, който остана втори на наддаването. Той предложи за имота в Каварна 450 хиляди лева, което е само с 12 бона повече от първоначалната оценка. Още след търга в Добрич плъзна слух, че Ников едва ли ще се бръкне с толкова голяма сума за фараонската къща. Добруджанци предполагаха, че играе в комбина с друг претендент и високата оферта е дадена само за да се стигне до продажба на далеч по-ниска цена. В наддаването бяха отворени четири оферти, двама от кандидатите, класирани на 3-о и 4-о място, съмнително си оттеглиха предложенията с депозитите. Ако и вторият в класирането не внесе сумата по сметката, ще бъде проведен нов търг.

Морският имот на семейство Гаич е в Каварна на 300 м от морето. Вилата е двуетажна масивна сграда с тенис корт, портиерна, гараж, площадки, тераси и алеи. Разгърнатата застроена площ е 450 кв.м, а дворът е с площ от 4,5 дка. Преди време комисията "Кушлев" обжалва продажбата чрез търг на имота, като искаше той да бъде конфискуван в полза на държавата, но магистратите от Окръжния съд отказаха спирането на търга.

На предишната разпродажба бяха купени всички картини, мебели и елуреди във вилата. Общо от тях бяха събрани 35 хил. лв., които също отидоха за погасяване на задължения на обявените в несъстоятелност дружества на фамилия Гаич.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Политическият пъзел в Благоевградска област става все по-заплетен...
Автомобил се заби в мантинелата на АМ "Хемус"
В Добричко: Само за дни - 4 опита за "ало" измами, 80-годишна жен...
Калин Стоянов ще бъде втори в листите на "ДПС-Ново начало" в Бург...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).