Утре откриват Калиакра Рок фест

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:13 / 30.06.2009
729
Ден преди началото на Калиакра Рок фест (на 1 юли) освен първите рок фенове, кметът на Каварна посрещна и чисто новия Harley - Davidson Sportster Iron 883. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Наградата ще отиде при един от феновете, посетил фестивала с тридневен билет, а името на късметлията ще стане известно след приключването на рок маратона. Преди лично да изтегли печелившото име кметът Цонко Цонев се запозна отблизо с мотора и дори се снима за спомен с него. Един от най-продаваните модели на емблематичната марка мотори ще бъде изложен на стадиона за феновете и през трите дни на Калиакра Рок Фест 09 - от 1 до 3 юли.

Организаторите на фестивала напомнят, че с цел улесняване на пропускателния режим за няколко хиляди души с тридневен билет - на 1 юли в 14.00 часа ще бъде отворен специално обозначен пункт, разположен преди главния вход на стадион "Калиакра". На този пункт ще се извършва подмяна на тридневните билети (включително и електронни) с гривни, които ще изпълняват ролята на тридневен пропуск и значително ще облекчат влизането на тези хора и в трите фестивални вечери. На същото място ще може да се участва и в томболата за Harley - Davidson Sportster Iron 883, а пунктът ще бъде отворен през цялата вечер, както в следващите дни. Притежателите на пакет Meet&Greet за среща с Dream Theater и задължително билет за концерта им на 3 юли, могат да заповядат на същия този пункт точно в 17.00 часа, от където представител на организаторите ще ги заведе при групата.

Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
10.07.2009 Силвия Дамянова от София спечели Harley - Davidson на "Калиакра рок фест"
03.07.2009 Scorpions оглавиха втората вечер на Калиакра Рок Фест
02.07.2009 Motley Crue дадоха началото на фестивала Калиакра рок фест
01.07.2009 Motley Crue дават старт на Калиакра рок фест
Още новини от Регионални новини:
Калин Стоянов ще бъде втори в листите на "ДПС-Ново начало" в Бург...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).