В Бяла се борят срещу тормоза в училище

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:33 / 22.11.2012
871
Учениците и учителите от ОУ "Отец Паисий", гр. Бяла се включиха в първата организирана в България "Седмица за справяне с тормоза в училище". Инициатива е на Фондация "Човек Плюс". Дали е вербален, физически или онлайн тормозът е неприятен и съвсем реален проблем, който може да се случи във всяко училище, дори и сред най-малките деца.

"Тормозът е нещо, което убягва на учителите и родителите, но при него деца страдат изключително много. Ето защо е много важно ние да разберем има ли го и как да се справим с него", разказва Мария Кирова - организатор на мероприятието в училището.

"Сред учениците е разпространена анкета и от нейните резултати се надяваме да разберем какво ни е убягнало. При всички положения, трябва да се справим с тормоза с нещо добро." ОУ "Отец Паисий" казва "Не на тормоза в училище!" с провеждане на различни мероприятия през седмицата.

Учениците от VII клас изработиха плакат. Инициативата започна в двора на училището, където всички ученици се хванаха за ръце и казаха заедно "Не на тормоза!". Проведе се презентация посветена на темата. Децата си направиха емблеми, измислиха си игри. Седмицата продължава с още много интересни мероприятия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...
Тежка катастрофа! Един е загинал, трима са пострадали


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).