В Бяла закриха международния Арт-пленер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:00 / 18.07.2011
743
В гр.Бяла, област Варна бе закрит ІІІ международен Арт-пленер - Бяла 2011. Морето, "Белите скали", китните къщички в морското градче и гостоприемството на жителите на Бяла, вдъхновяваха в продължение на 10 дни художници от Грузия, Русия, Румъния, Турция и България.

Произведенията, които те създадоха по време на пленера ще останат в Бяла за спомен от новите приятелства и вълшебните дни на творческо вдъхновение, които гостите и жителите на града преживяха заедно с художниците.

Един празник завърши, но гр.Бяла е в очакване, защото от 1.08 до 07.08 предстои "Седмица на морето" с участието на Елица и Стунджи, Искра Радева и актьорите от театър "Искри и сезони", "Вечер на младите таланти", "Рок-вечер", състезания по плуване и конкурси за най-красиви пясъчни замъци и рисунка на асфалт и още много изненади за малките и пораснали гости на морския град.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).