Вдигат информационен пункт в местността Аладжа манастир

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:47 / 05.07.2011
481
Природен парк "Златни пясъци" ще разполага с нов информационен пункт, който ще се изгради в местността Аладжа манастир. Изпълнението на строителството ще бъде възложено чрез малка обществена поръчка, чиято прогнозна стойност възлиза на близо 300 000 лв. без ДДС.

Сградата ще представлява двуетажна дървена сглобяема къща. Съгласно изготвения вече инвестиционен проект на първия етаж ще бъдат разположени 2 изложбени зали, информационен офис, санитарни възли за посетителите и персонала, като едната от тоалетните ще бъде пригодена специално за хора в неравностойно положение. На вторият етаж ще има 2 стаи с индивидуални санитарни помещения, дневна и гардероб. Целта е тази част от постройката да може да се ползва целогодишно от хората, които са ангажирани с научноизследователска работа в района на парка. Помещенията на първия етаж от дървения заслон ще влизат в употреба предимно през летния сезон, когато е концентриран и основният поток от посетителите на Природен парк "Златни пясъци".

Строителството трябва да приключи в рамките на 6 месеца, става ясно от сайта на Агенцията за обществени поръчки.

Източник: в. Черно море

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).