Влюбен вися цял ден на покрива на блок

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:22 / 24.10.2011
971
42-годишният Ивайло Данев устрои зрелищно шоу на цял квартал в Шумен, след като се качи на последния етаж на осеметажен блок и заплаши да скочи. Заради кандидат-самоубиеца на покрива отидоха психолог на МВР, шефът на полицията в града комисар Любомир Христов и криминалисти. До 15,30 преговорите бяха без резултат. Не е пиян и наистина се заканва да се хвърли от горе, коментира комисар Христов.

Драмата на покрива си имала предистория. Преди време Ивайло заживял при любимата си Румяна, на чийто балкон вчера се развиваше случката. Жената обаче криела чувствата си и съжителството и тъй като сестра й се върнала от Англия, трябвало да разкара приятеля си.

Изпъдила го, а още на другия ден Ивайло изпоцапал всички первази с надписи "Руми, обичам те". Следи от тях се виждаха и вчера, но предната вечер Румяна и сестра й ходили да заличават посланията с боя. След като видял, че чувствата му са зачеркнати с четка, Ивайло решил да се качи на покрива, от там се спуснал на козирката и започнал да тропа над терасата и прозорците на любимата.

Психоложката от шуменската полиция търпеливо разговаряше с мъжа, а той отговаряше на висок тон и постоянно набираше нещо с мобилния си телефон.

По едно време на прозореца за малко се показа и въпросната Румяна. Двамата поговориха, след което жената се скри, за да не попада в обектива на репортерите. Малко по-късно, вероятно след разговори с полицаи и психолози, тя се появи на прозореца на спалнята отново и този път поговори с Ивайло близо половин час. Почти веднага след това в 15,54 ч. неуспелият самоубиец си съблече палтото, а после се остави на двама полицаи да го измъкнат от козирката.

Ивайло се прочу в пресата през октомври 2009 година, когато пиян стреля с въздушна пушка и рани две момичета по ул. "Съединение". Тогава твърдеше, че нищо не помни. Преди седмица пък набил магазинерка в Шумен и пак намери място в полицейския бюлетин.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му: Причината – засекл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).