Вода пълни трафопост в Балчик

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:21 / 06.03.2009
677
За подобряване качеството на електроснабдяването в кв. "Левски" в Балчик предстои "Е.ОН България - Мрежи" да изгради нов трафопост. Теренът е в близост до ромската махала. Съоръжението ще обслужва и 50-те къщи, които се предвижда да се изградят там за ромски семейства, информира кметът Николай Ангелов.

По отношение на друг трафопост в Балчик, близо до храма на Кибела срещу стария пазар, гражданин алармира, че от 15 години край него се изтичат води. По думите му е възможно да се стигне до инцидент и трябва да се вземат мерки, преди някой фатално да пострада. Работници на общинското предприятие "Благоустрояване и комунално стопанство" вече са отводнявали участъка, но се оказва, че периодично изтича шахта и се запушва тръбопровод на ул. "Яворов". Една от причините са изхвърлените боклуци от живеещите наблизо. Началникът на местния клон на ВиК в Балчик инж. Павел Павлов беше категоричен, че водата край трафопоста не представлява опасност за минувачите. Това потвърди и ръководителят на местния клон на "Е.ОН България" инж. Христо Христов.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Автомобил се заби в мантинелата на АМ "Хемус"
В Добричко: Само за дни - 4 опита за "ало" измами, 80-годишна жен...
Калин Стоянов ще бъде втори в листите на "ДПС-Ново начало" в Бург...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).