Задържаха огромно количество марихуана

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
15:01 / 19.06.2024
1203
Органите на Главна дирекция "Национална полиция" са извършили действия по неотложност във връзка с открит камион с 350 кг. марихуана, опакована във вакумирани пликове, подредени в 44 кашона. Камионът е открит в град Нови Искър. Това каза на брифинг зам.- главният прокурор Десислава Петрова.

По думите ѝ няма привлечен обвиняем към момента. "Камионът е преминал дълъг маршрут, преминати са няколко държавни граници по този начин, бил е под наблюдението на колегите, бил е под постоянен техен надзор. Ще се проведат всички действия, необходими за разследването и ще бъдат назначени експертизи", каза още Петрова.

Представители на ГДНП-МВР обясниха, че преди малко повече от месец е получена оперативна информация и в рамките на кратък период са успели да установят транспортна фирма със съмнителни превози, като във вчерашния ден е проверен камионът в Нови Искър. На 15 юни е влязъл от Испания и е отпътувал за Гоце Делчев, където е престоял три дни. Върнал се е към София и във вчерашния ден е обискиран в Нови Искър. Разследващите смятат, че марихуаната е била предназначена за България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Автомобил се запали в движение на Дунав мост
Какво показаха пробите на морската вода при Кранево и Албена?
НАП започва проверки по морето
Шофьорка излетя от пътя Варна-Бургас
Мутренски изпълнения на пътя София – Бургас
Туристка е тежко ранена, след като падна от увеселително влакче н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).