Зам.кмет на Добрич седна пиян зад волана

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:31 / 28.11.2010
1522
Зам.-кметът на Добрич по хуманитарни дейности Камелия Койчева седна зад волана с алкохол 1.1 промила. Това стана в рамките на националната кампания "Алкохолът е лош шофьор", която за първи път напусна пределите на столицата.

В рамките на два дни добричлии имаха възможността да тестват специални очила, които променят възприятията на човек - все едно шофира след употреба на алкохол и възприятията му са като при наличието на 1.1 промила алкохол.

Както зам.-кметът, така и всички включили се доброволно в инициативата, която се провежда под патронажа на вицепремиера Цветан Цветанов и посланика на Кралство Белгия у нас Н. Пр. Марк Микилсен и със съдействието на КАТ и СБА, бяха категорични, че не биха шофирали след употреба на алкохол.

Бе посочено, че според статистиката на КАТ - Добрич, от началото на годината до 1 ноември в областта са станали 25 катастрофи заради употреба на алкохол. Загиналите в тях са 4 души, а ранените са 29 души, сочи още черната статистика.

Източник: в."Стандарт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Шофьор блъсна 2-годишно дете и избяга
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто ...
Лекари се борят за живота на бебе, след като майка му скочи заедн...
Ексклузивно прокурор Анчев: Готова е съдебно-медицинската експерт...
Почина детето, паднало от 5 метра в театъра в Плевен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).