Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
25 топ танцьори на балет Тодес ще покоряват Варна
Автор: Екип Varna24.bg 08:39 / 07.08.2009Коментари ()1689
©
Танцьорите на балет Тодес, водени от известната руска хореографка Алла Духова, ще представят своето най-ново шоу "The Best Of 25 Years" в България през септември. Гастрола на трупата, организиран от продуцентска компания DEGRIS, ще премине през София на 28 септември - зала 1 на НДК и 29 септември - Двореца на културата и спорта, Варна.

Тодес ще завладеят сцената в продължение на два часа без нито минута прекъсване.

Нaй-новия спектакъл "The Best Of 25 Years" ще бъде разделен на две части.В първата ще бъдат представени най-емблематичните хореографии в 25-годишната история на балета, сред които впечатляващите танци "Офис", "Фото", "Увертюра", "Люди в чёрном" и др.Във втората част, Тодес ще изпълнят напълно нови композиции.Целият спектакъл ще е съставен от над 20 миниатюри по музика на известния руски композитор Алексей Гарнизов, който работи с балета от началото на неговото съществуване.В него ще участват 25 топ танцьори от състава на руската танцова формация.

Билети за спектаклите в София и Варна вече се продават на касите на НДК, ДКС Варна, на сайта на eventim.bg, в мрежата на Globul и супермаркети Пикадили.Цени от 20 - 50 лв.Всеки притежател на билет за шоуто във Варна получава подарък - 10 % отстъпка при посещение на Orange Fitness в морската столица.



https://www.varna24.bg/novini/interesno/25-top-tancyori-na-balet-Todes-shte-pokoryavat-Varna-103934
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.