Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Продължава конкурсът за детска коледна картичка на Карин дом
Автор: Пламена Николова 15:12 / 21.09.2021Коментари ()1614
©
До 30-ти септември продължава националният конкурс за Коледна картичка, иницииран от Карин дом - терапевтичният център за деца със специални нужди, основан от Иван Станчов във Варна, който тази година чества своя 25 годишен юбилей.

Години наред коледната кампания с нарисувани от децата, посещаващи Карин дом картички е една от най-важните благотворителни акции за центъра. Тази година екипът решава да привлече към идеята всички деца с афинитет към рисуването и да стартира свой национален конкурс за рисунка на коледна тематика. Рисунките ще се приемат в Карин дом до 30-ти септември, оценяването се извършва от вътрешна комисия на Карин дом. Наградата е повече от вълнуваща за малките участници, които ще получат за спомена от благородния си жест 10 бр отпечатани картички, за близки и любими хора, специална грамота и награда изненада.

Коледните картички на Карин дом са предпочитан подарък от редица големи компании, които избират да поздравят своите клиенти и партньори за празниците, като същевременно с това помагат за добрата кауза на децата със специални нужди. Освен рисунката на детето победител, в печат ще влязат и още няколко картички, специално изработени от популярни артисти, които също застават зад каузата и ще нарисуват специална творба за тазгодишната серия картички. Имената на включилите се артисти тепърва ще бъдат разкривани, но сред тях има както утвърдени имена, така и  популярни личности, за които рисуването се оказва още един от талантите им.

Ето и условията за участие в конкурса.

* Рисунката трябва да е дело на дете до 16 годишна възраст.

* Оригиналът трябва да бъде изпратен за сметка на подателя или лично донесен в Карин дом, на адрес М-ст Св. Никола, Вила Станчов ПК 104, Варна 9010.

* На гърба на рисунката трябва да бъдат написани 3 имена, дата на раждане, телефон, имейл и пощенски адрес.

Няма ограничения в размера на рисунката или техниката и материалите.

График на конкурса:

10-30.IX Приемане на рисунки

01-04.IX Оценяване

5-6.Х Обявяване на печелившата рисунка

С изпращане на своята рисунка, вие се съгласявате оригиналите да останат за съхранение от Карин дом и правата върху нея и бъдещото й използване да бъдат в полза на Карин дом.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Produlzhava-konkursut-za-detska-koledna-kartichka-na-Karin-dom-1127359
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.