Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
34 катастрофи са станали вчера
Автор: Екип Varna24.bg 09:07 / 11.02.2010Коментари ()689
© Impact Press Group
Мокри и хлъзгави са пътните настилки във Варна, продължава да вали дъжд. Движението е с нормална интензивност за делничен ден. Леко натоварен е трафикът по булевардите „Владислав Варненчик", „Цар Освободител" и „Сливница". С повишено внимание трябва да се пътува и по улиците "Девня" и "Брегалница" заради множеството дупки по пътното платно, които към момента са пълни с вода и трудно се забелязват от шофьорите.

По данни на полицията през последното денонощие на територията на Варна са регистрирани 34 пътни произшествия. Една е сериозната катастрофа с пострадала пешеходка, но няма опасност за живота й. Няма затворени направления в община Варна.

Автобусите на градския транспорт се движат по разписание по всички направления. Във връзка с извършване на реконструкция и разширяване на водоснабдителната и канализационната мрежа по програма ИСПА, улица „Петър Дертлиев" и улицата от бл. 222 до бл. 212 (покрай канала до бул. "Трети март") са затворени за движение. Маршрутите на автобусни линии с номера 14, 41 и 118 А са променени.

Източник: Агенция "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/34-katastrofi-sa-stanali-vchera-141827
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.