Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Марешки купува склад за лекарства
Автор: Екип Varna24.bg 11:20 / 12.03.2010Коментари ()13386
© Varna24.bg
Собственикът на 100-те аптеки Веселин Марешки се кани да купи един от складовете на едро за лекарствени продукти и медикаменти, които са в затруднено финансово състояние. Става въпрос за този на фирма „Стинг", който в момента се предлагал на ниска цена. Марешки не скри амбициите си да се сдобие със склада, който му бил по джоба, но ако това не станело, щял да си създаде негов собствен.

 „Нормално е в един момент да вземем подобно решение", заяви крупният бизнесмен и общински съветник и отговори, че той няма нищо общо с „Хигия" напук на слуховете, които се носели.

Междувременно Веселин Марешки съобщи, че само преди броени месеци е направил друга сериозна покупка. В елитно варненско заведение той броил 200 лева, за да се сдобие с минерална вода, обсипана с камъни Сваровски. „Като се има предвид, че не близвам алкохол, мога да спестя и да си позволя да си купя бутилката. А тя ми остана за спомен", разказа Марешки. В края на разговора популярният общински съветник каза, че студената вода много му допаднала.

Източник: в. "Народно дело"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Mareshki-kupuva-sklad-za-lekarstva-148568
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.