Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Скандали по време на събранието на РЗК във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:16 / 20.03.2010Коментари ()979
Днес 20.03.2010 год. Регионална занаятчийска камара Варна проведе редовно Общо събрание с обявен час за регистрация 9.00 ч. и начален 10.00 ч. 

В обявеният час събранието не постигна кворум поради което, съгласно Устава беше отложено с един час и започна точно в 11.00 ч.

Деструктивният дух наложен през изминалите години в Управителния съвет в лицето на господата Михаил Батовски и Стоян Костадинов взе своя връх когато същите се опитаха да съботират събранието и демонстративно без основание напуснаха залата.

За пръв път от много години се усети конструктивизъм и делегатите споделиха мненията и вижданията си за занаятчийството в България.

Бяха гласувани и приети с явно мнозинство решения които ще улеснят бъдещата работа на Регионална занаятчийска камара - Варна. Сред тях са намаленият състав на членовете на Управителния съвет , възможност за провеждане на извънредни изпитни сесии, актуализиране на хонорарите на изпитващите майстори и др.

Членовете на новия Управителен съвет си подадоха ръце с надежда за утвърждаване на водещата позиция на РЗК - Варна в страната през новия мандат.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Skandali-po-vreme-na-subranieto-na-RZK-vuv-Varna-150452
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.