Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Петър Тодоров: Служителите от "Гранична полиция" са героите на тази година
Автор: Йоланда Пелова 10:40 / 22.12.2022Коментари ()1859
©
На 22 декември служителите на Главна дирекция "Гранична полиция“ честват своя професионален празник. На тази дата се навършват 135 години от обнародването на първия у нас Закон за пограничната стража.

В знак на почит в 10:00 часа бяха положени венци пред Паметника на загиналите при изпълнение на служебния им дълг полицаи в градинката при църквата "Св. Седмочисленици“, предава репортер на Sofia24.bg.

"Честит празник на колегите от гранична полиция. Нека да отдадем своето уважение и благодарност на хилядите колеги от Гранична полиция, които са героите на тази година и времето назад също, което е изключително тежко за тях с риск на живота и здравето си - те охраняват границата на България, границата на ЕС. Нека да отдадем почит към тези достойни мъже и да сведем глави за колегите, които за съжаление, изпълнявайки служебния си дълг, загубиха живота си", коментира пред журналисти Петър Тодоров, главен секретар на МВР.

Случаят край Трън с обгорелите тела на трима мъже

"МВР проверява всички действия и сигнали, има образувано и досъдебно производство, има назначени множество експертизи, които ще се произнесат за причината, характера на нараняванията и ще бъде установена причината за смъртта", коментира Тодоров.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Petur-Todorov-Sluzhitelite-ot-Granichna-policiya-sa-geroite-na-tazi-godina-1506150
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.