Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Арестуваха крадец, разбил редица апартаменти
Автор: Екип Varna24.bg 14:31 / 20.04.2010Коментари ()805
© Varna24.bg
Извършена в средата на март месец взломна кражба чрез счупване патроните на 2 последователни входни врати на апартамент на ул. "Н. Кайков" на лаптоп, мобилен телефон, видеокамера и златни и сребърни накити, е разкрита. Извършител е Мл. Ст. 40 г. от Варна, не работи, осъждан. Определена му е постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". Част от откраднатите вещи са намерени и приложени към делото.

Същият е извършител и на кражба описана в края на март, отново чрез счупване патрон на входна врата на жилище на ул. "Братя Бъкстон", от където е откраднал златни накити и 1000 лв. Част от вещите са намерени и приложени към делото.

На 12 април Мл. Ст. по идентичен начин проникнал в жилище на ул. "Царевец" и откраднал дигитална фотокамера и 40 лв. Част от вещите са намерени и приложени към делото.

Той е автор и на кражба, преди около месец, на златни и сребърни накити от жилище в жк "Младост". В нея съучастник му е бил Ал. С. 40 г. от Варна, осъждан, не работи. Щетите не са възстановени.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Arestuvaha-kradec-razbil-redica-apartamenti-157530
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.