Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Уникален метод за прочистване от токсини бе представен във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:27 / 22.04.2010Коментари ()1416
© Varna24.bg
Уникален метод за прочистване на токсини от човешкото тяло бе представен във Варна. Процедурата се казва йонна детоксикация. Тя бе представена от лечителя по алтернативна медицина Георги Кулев.

Методът - йонна детоксикация, е научно откритие на американските учени Peter Agre и Roderick MacKinnon, удостоен с Нобелова награда за химия през 2003 г. Разработен е апарат за йонизация на водата (молекулата на водата се разделя на един отрицателен ОН- йон и един положителен Н+ йон). Съгласно научното откритие полученото отрицателно електрическо поле може да бъде използвано за възстановяване на нарушения електролитен баланс на клетките. За целта се използват краката (стъпалата) на човека, където са разположени около 2000 пори, през които организмът извършва и естествената си детоксикация чрез изпотяване. Проникналите в човешкия организъм отрицателни йони възстановяват нормалния електрически потенциал на клетките и стимулират отделяне на натрупаните в клетките токсини, в резултат на което се възстановява способността на клетките да функционират и да се „самоочистват" нормално. Чрез процедурата се освобождава организма от натрупани тежки метали, мазнини, отпадни продукти от метаболизма, кръвоносната и лимфната система, тютюнопушене, активира се дейността на клетките и тъканите, стимулира се вегетативната нервна система и др.

Цветът и съставът на отпадната смес след процедурата може да даде приблизителна информация за вида на изхвърлените токсини: черен - отпадъци от черния дроб; черни частици (люспи) - тежки метали; кафяв - отпадъци от черен дроб, тютюнопушене; тъмно зелен - отпадъци от жлъчен мехур; оранжев - отпадъци от опорно-двигателния апарат; червени частици (люспи) - отпадъци от кръвоносната система; бяла пяна - отпадъци от лимфната система; жълто-зелен - отпадъци от бъбреците, пикочните пътища, половата система. Резултатът от това наблюдение в никакъв случай не може да има диагностична стойност и не може да замести извършването на лабораторни изследвания при диагностициране на заболявания. Йонната детоксикация не може да замести никое лечение, предписано със средствата на традиционната медицина, обяснява обаче Георги Кулев.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Unikalen-metod-za-prochistvane-ot-toksini-be-predstaven-vuv-Varna-157996
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.