Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Интензивен е трафикът на моторни превозни средства по автомагистралите
Автор: Екип Varna24.bg 13:58 / 09.05.2010Коментари ()389
© Varna24.bg
По информация на Пътна полиция движението на моторни превозни средства по автомагистралите в страната е натоварено. Няма сериозни задръствания, колите се предвижват в колони. 

На входовете за столицата трафикът също е интензивен. За да не се допуснат задръствания са осигурени полицейски екипи за регулиране на движението.

Припомняме, че за осигуряване безопасно и спокойно придвижване, водачите на моторни превозни средства могат да ползват две ленти в по-натоварената посока на международен път Е-79 Кулата - София, в участъка - пътен възел с. Драгичево - кв. Княжево. Организацията, създадена от СДВР и ОДМВР-Перник е от 10 до 22.30 часа на 9 май - по посока Перник - София.

Мерки за осигуряване на натоварения рисков за пътно-транспортни произшествия участък Карнобат - Сливен - Нова Загора - Стара Загора предприемат областните дирекции на МВР в Стара Загора, Сливен и Бургас.

Очаква се към края на деня трификът да се засили. На места пътните настилки са мокри. Силен дъжд затруднява движението по главния път Варна - София в района на Български извор. Натоварено е движението по пътя и в двете посоки, но трафикът е по-голям към София.

Призоваваме Ви за внимателно шофиране. Вчерашния ден бе белязан от множество катастрофи с фатален край. Днес денят започна също с тежки инциденти.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Intenziven-e-trafikut-na-motorni-prevozni-sredstva-po-avtomagistralite-161683
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.