Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Високо отличие взе преподавател от МГ "Д-р Петър Берон" в Москва
Автор: Екип Varna24.bg 17:31 / 10.05.2010Коментари ()1354
©
Бивши и настоящи ученици от
МГ " Д-р П. Берон":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
От до 6 май в Москва се проведе заключителния етап на IV Международен конкурс „Математика и проектиране", на MITE. В Международния проект MITE (Методика и информационни технологии в образованието) участват научни работници, университетски преподаватели, учители и ученици. Той има за цел разработването на методики и съвременни информационни технологии в образованието изобщо.

В заключителния етап на Международния конкурс „Математика и проектиране", взеха участие над 350 ученици и преподаватели от Русия, България, Казахстан и Беларус, които представиха 160 научни математически и методически разработки, под формата на мултимедийни проекти.

Международното жури, оглавявано от проф. Николай Розов, декан на Факултета по педагогическо образование при Московския държавен университет „М. В. Ломоносов" определи победителите, номинирани в категорията "Организация на проектната и изследователската дейност на учениците":
1-во място за Ирина Василева Иванова от МГ "Д-р Петър Берон"- Варна. Проекът на преподавателката ни "MITe-learning" предизвика невероятен интерес в журито. Варненката впечатли журито, състоящо се от видни професори и академици, не само с иноваторския си подход, застъпен и развит в проекта й, но и със споделяне на добър опит и практики.

"Участието на този престижен международен конкурс би било невъзможно без финансовата подкрепа на "МЕТАН ГРУП" ООД, за което сърдечно благодарим", съобщават от училището.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Visoko-otlichie-vze-prepodavatel-ot-MG-D-r-Petur-Beron-v-Moskva-161999
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.