Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Областният подкара кола на наркобос
Автор: Екип Varna24.bg 09:35 / 11.05.2010Коментари ()21076
© Impact Press Group
Областният управител на Варна Данчо Симеонов се сдобил с нова служебна кола. Возилото е втора употреба, а предишният му собственик е бил наркобос. Автомобилът „Мерцедес" - S 320 е бил конфискуван от митничари, които открили в него наркотици, обясни Симеонов. След това 8-годишният автомобил бил прибран от Агенцията за държавни вземания. За него се водели дела между държавата и бившия собственик, но те вече били приключени и спечелени от централната администрация.

На S класата Симеонов се возел от 2-3 седмици. Преди да се качи на нея, той използва отново автомобил от немската марка. Колата обаче вече била прекалено стара и затова било наложително да я сменят. Черният мерцедес чукнал вече 14 лета, а за пътуване до София харчел по литър масло. Като затвориш вратата от дясно се отваряше тази от ляво, коментира Данчо Симеонов. Ето защо било крайно наложително да се изпрати искане до централната администрация в София да издействат при възможност нова кола, допълни областният управител.

Той присъства вчера на официалната церемония по кръщаването на кораба „Карвуна" на „Индустриален холдинг България" във варненската корабостроителница. На церемонията трябваше да присъства и министър-председателят Бойко Борисов. Той обаче не се появи. Така и не стана ясна конкретната причина, поради която той не уважи събитието. Вместо него на церемонията беше варненският депутат от ГЕРБ Павел Димитров. Той поздрави корабостроителите от името на премиера, на когото възникнала спешна задача и затова не могъл да присъства.

По-късно обаче се появи информация, че всъщност облакът от вулканична пепел, който отново се разпростря над Европа, е попречил на премиерския самолет да излети за Варна. Имало е възможност той да пристигне с хеликоптер, но в крайна сметка и тя отпаднала.

Източник: в. "Позвънете новини"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Oblastniyat-podkara-kola-na-narkobos-162083
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.