Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Откриха скелета на безследно изчезнал през 2008-а година мъж
Автор: Екип Varna24.bg 11:55 / 11.05.2010Коментари ()969
© Varna24.bg
След проведените оперативно - издирвателни мероприятия от полицейски служители на ОД на МВР-Добрич, през месец Септември на 2009г. на територията на Областната Дирекция на МВР е намерен човешки скелет и череп, в състояние на трупно разложение. До намерените човешки кости е открито огнище, където са били изгорели част от дрехи и други вещи. След извършения оглед на местопроизшествие е образувано досъдебно производство по описа на Сектор"КП" при ОД на МВР-Добрич за извършено престъпление по чл.115 от НК.

За безспорното установяване на намерените кости е назначена и изготвена ДНК експертиза на експерти при НИКК-МВР-София. Според анализа костите са на безследно изчезналото лице Марьо Кръстев от град Балчик. Изготвена е съдебно-медицинска експертиза относно причините за смъртта на Кръстев. Безспорно е установено, че смъртта е настъпила следствие на множество травматични увреждания по тялото на Кръстев. Установено е че Марьо Кръстев е бил с голяма кръвозагуба в следствие на травматичните увреждания. Същият е в неизвестност от м. декември 2008 г.

Към момента е изготвен задълбочен анализ на събраните данни за личността и начина на живот на безследно изчезналото лице, като служителите от ОД на МВР-Добрич работят по няколко версии относно причинената смърт на Марьо Кръстев. Всички оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия са под прякото ръководство и контрол на Окръжна прокуратура - град Добрич.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Otkriha-skeleta-na-bezsledno-izcheznal-prez-2008-a-godina-muzh-162165
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.