Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
500 младежи се записаха на стажантска академия на Овергаз
Автор: Екип Varna24.bg 15:17 / 12.05.2010Коментари ()2722
©
Над 500 младежи проявиха интерес към професионалната стажантска академия на „Овергаз". Кандидат-стажантите за обучение и работа в най-голямата частна газова компания у нас са ученици от горните класове на професионалните гимназии със специалност „Газова техника" в страната и студенти от български и чуждестранни университети.

Стартът на академията е на 1 юли 2010 г. Стажантите на „Овергаз" ще имат възможността да обогатят теоретичните си знания с практически опит. Ще участват в мениджърското училище на компанията, ще научат повече за спецификите на пазара на природен газ в България и ще усъвършенстват лидерските и презентационните си умения, съобщиха от дирекция „Публични комуникации".

Младите хора ще работят в „Овергаз" между един и три месеца по индивидуални стажантски програми, които отговарят на академичните им специалности и заявени предпочитания. Дружеството осигурява и личен наставник за всеки участник, който се грижи за изпълнението на персоналните задачи и помага за по-бързо приобщаване към екипа на компанията. На разположение на младежите са и кариерни консултанти. Всички стажове са платени.



https://www.varna24.bg/novini/varna/500-mladezhi-se-zapisaha-na-stazhantska-akademiya-na-Overgaz-162505
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.