Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Цветан Цветанов открива форум за превенцията на трафика на хора
Автор: Екип Varna24.bg 16:43 / 17.05.2010Коментари ()1512
© Varna24.bg
На 18.05.2010 г. (вторник) от 11:00 ч. в зала „Варна" на община Варна ще се проведе форум „Ролята на общините в осъществяването на националната и местната политика по превенция на трафика на хора и закрила на жертвите".

Проявата ще бъде открита от Кирил Йорданов, кмет на Варна, и г-н Цветан Цветанов, вицепремиер и министър на вътрешните работи. Събитието се организира от община Варна и Местната комисия за борба с трафика на хора.

Участие във форума „Ролята на общините в осъществяването на националната и местната политика по превенция на трафика на хора и закрила на жертвите" ще вземат народни представители, областният управител, представители на общинската администрация, общински съветници, полицейски и следствени служби, представители на съда и прокуратурата, училищната общност, служители от дирекция „Социално подпомагане" и НПО, ангажирани по проблемите.

На форума г-жа Светлана Коева, директор на дирекция „Превенции" и зам. председател на МКБТХ, ще представи основните акценти по превенцията на трафика на хора, а доц. д-р Христо Бозов, зам. кмет на община Варна и председател на МКБТХ, ще запознае участниците с конкретен случай на трафик на хора, по който е работила Местната комисия за борба с трафика на хора.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Cvetan-Cvetanov-otkriva-forum-za-prevenciyata-na-trafika-na-hora-163678
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.