Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът Благомир Коцев съзря политическа атака от ГЕРБ-Варна, според него тя върви и на по-високо ниво
Автор: Георги Кирилов 14:07 / 11.02.2024Коментари ()3590
©
Поводът за днешния брифинг е случаят с г-н Желязков, който е нашият районен кмет на район "Приморски". Вчера той внесе в Общинската избирателна комисия своето възражение срещу атаките, които ние получихме. Смятаме, че те са от нашите политически опоненти - ГЕРБ. Това каза на извънреден брифинг по-рано днес кметът на Варна Благомир Коцев, предаде репортер на Varna24.bg.

"Обсъжда се дали той неправомерно е на този пост заради аргументите, които те са изложили. Според нас това е политическа атака, която върви от много време и смятаме, че тя не е провокирана само от ГЕРБ-Варна, а върви и на по-високо ниво. Това върви и в София срещу кмета Васил Терзиев, същото беше и срещу мен. Това продължава да върви и срещу нашите районни кметове", допълни Коцев.

"Тези атаки не са случайни, ние няма да се поддадем, стават точно в момент, в който искат да се разклатят нашите позиции", подчерта кметът на Варна.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Kmetut-Blagomir-Kocev-suzrya-politicheska-ataka-ot-GERB-Varna-spored-nego-tya-vurvi-i-na-po-visoko-nivo-1999789
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.