Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненски търговци на климатици се жалват от липса на клиенти
Автор: Екип Varna24.bg 09:36 / 06.11.2010Коментари ()1042
© Varna24.bg
Варненски търговци, занимаващи се с продажба на климатици се жалваха, че кризата е почукала и на тяхната врата. По думите им въпреки, че тази година цените са доста по-ниски от предходните години, липсата на клиентела се чувства осезателно.

Търговците обясниха, че по това време до миналата година едва са смогвали да продадат и монтират климатиците на клиентите, а в момента повечето от купувачите влизат "като в музей", за да разгледат цените и предлаганата друга битова техника.

Въпреки, че синоптиците предричат не лека зима голяма част от българите са потърпевши от кризата и явно не могат да си позволят високи температури в домовете и офисите си, коментираха с разочарование търговците.

В момента в магазинната мрежа на Варна климатици могат да бъдат купени от около 400 лв. до 5000 лв. и нагоре. Разбира се цените се определят от марката и екстрите, с които са снабдени те, обясниха специалисти от бранша. Търговците допълниха, че дори разнообразните промоции не привличат клиентите в магазините им.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenski-turgovci-na-klimatici-se-zhalvat-ot-lipsa-na-klienti-204654
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.