Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Възгледите на един пън" отново пътуват за София
Автор: Екип Varna24.bg 08:51 / 17.11.2010Коментари ()646
© Varna24.bg
След успешната софийска премиера на "Възгледите на един пън", която се състоя на 11 ноември на сцена "Сълза и смях", последва втора покана от Народния театър към варненската трупа. Спектакълът на Теди Москов ще се играе повторно пред софийска публика на 6 декември от 19:00 часа отново на сцена "Сълза и смях", съобщават от театъра. На следващия ден трупата на Варненския куклен театър ще продължи към Пловдив за среща на спектакъла с пловдивските зрители.

"Възгледите на един пън" е спектакъл за възрастни, който се движи по ръба, опитвайки се да балансира между уличното и поетичното. Един забавен прочит на идеята какво става със създателите и създанието. Зрителите ще се станат свидетели на типичните за режисьора театрални импровизации, монтирани като във филм. Представлението, макар и шеговито, поставя въпроса за метаморфозата на човешката природа и предизвикателствата на съвремието.

"Вълнуват ме въпросите, свързани с раждането на едно човече от дърво. Както и обратното - превръщането на човек в пън. Не правя постановка за Пинокио, а философски спектакъл. Всички сме на клона на някакво дърво. Какво става с нас, когато животът ни откъсне и ни запрати нанякъде. Така поставена, темата може да звучи и смешно, и философски", казва режисьорът Теди Москов.

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Vuzgledite-na-edin-pun-otnovo-putuvat-za-Sofiya-207255
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.