Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Lidl отваря първия си магазин за нехранителни стоки
Автор: Екип Varna24.bg 10:58 / 23.04.2024Коментари ()32524
©
Първият аутлет магазин на Lidl ще бъде в столичния квартал "Люлин“. Селекцията от продуктите в магазина ще се различава от останалите обекти на бранда, като приоритетно ще се предлагат нехранителни стоки с до 70% намаление. Все пак ще присъстват и регулярните хранителни и нехранителни продукти, уточниха от компанията.

Клиентите на магазина ще могат да намерят артикули от предишни колекции.

Като смарт дискаунтър №1 у нас и в Европа наша мисия е да превърнем пазаруването в удобно и приятно преживяване, което пести време и носи удовлетвореност по отношение и на качеството, и на цените", каза Чавдар Михайлов, директор "Продажби и логистика" Регионално дружество Равно поле в Лидл България.

Аутлет концепцията дава възможност на клиентите на Lidl да намерят кухненски уреди и принадлежности от специални серии на собствените марки на веригата, детски играчки и пособия, както и голямо разнообразие от декорация за дома и градината.

В магазина могат да бъдат открити и детски дрехи от собствени марки, както и текстил за него и нея и принадлежности за спорт и активна почивка. В магазина ще има и инструменти.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Lidl-otvarya-purviya-si-magazin-za-nehranitelni-stoki-2088923
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.