Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Световноизвестна модна кралица от Испания с ревю край Варна
Автор: Екип Varna24.bg 12:30 / 17.06.2024Коментари ()4217
©
Световноизвестната испанска дизайнерка Агата Руис де ла Прада с ранг маркиза ще представи нови модни тенденции. Ревюто й ще се проведе по време на "Spanish Fashion in Shabla" – Фламенко фестивал и ритъм от Андалусия в с. Тюленово, община Шабла. На 22 юни 2024 г. /събота/ от 19:30 ч., на площада в с. Тюленово, ще отбележим успешното сътрудничество на България и Испания в областта на културния туризъм. Организатори на събитието са община Шабла заедно с Be Great Service, най-големият испански туроператор в България. Станете част от тази ексклузивна вечер с културни елементи от иберийския полуостров и уникален цветен спектакъл.

Невероятната фламенко певица и перкусионист Ноелия Гонзалес Хередия ще представи част от своя прекрасен репертоар. Световният посланик на иберийския хамон Флоренсио Санчидриан с уникален спектакъл ще представи испанска гастрономия и традиции. Вечер, изпълнена с изискана селекция от деликатеси, испанска музика и културни елементи.

Събитието се организира в рамките на проект "Фламенко Фестивал Шабла 2024“, който се осъществява по Договор № Т-РД-29-157/18.12.2023 г., по "Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в Република България“, с финансовата подкрепа на Министерство на туризма.

Ще се радваме да бъдете наши гости!


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Svetovnoizvestna-modna-kralica-ot-Ispaniya-s-revyu-krai-Varna-2154727
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.