Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Очаква се засилен трафик по пътищата
Автор: Екип Varna24.bg 10:45 / 02.01.2011Коментари ()533
© Varna24.bg
Неделя е последният почивен от Новогодишните празници и се очаква много хора да се завърнат от местата където са празнували. Засилен ще е трафикът по пътищата в следобедните часове . Движението ще е интензивно по магистралите и главните артерии около София. От КАТ съветват да тръгнете, ако е възможно по-рано, да шофирате със съобръзена скорост и да се уверите, че автомобилът ви е в изправност.

Заради очакваната висока интензивност на движението към столицата СДВР и Областната дирекция на МВР - Перник са предвидили осигуряване с временна сигнализация за ползване на две ленти в участъка София - с. Владая - с. Драгичево 10 до 22.30 часа .

По информация на агенция "Пътна инфраструктура" пътищата в страната са сухи. Мокри и заледени участъци има по високите и усойни места, но те се обработват. Отворени за движение са всички гранични пунктове. Интензивно движение се очаква на ГКПП-ата по българо-гръцката граница.

При снеговалеж всички пътуващи през ГКПП - Илинден и ГКПП - Златоград автомобили трябва да бъдат снабдени с вериги, припомнят от МВР.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Ochakva-se-zasilen-trafik-po-putishtata-218614
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.