Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът на Варна наложи огромна глоба на сметопочистваща фирма в града!
©
Повече от 90 000 лева глоби са наложени на сметопочистващата фирма ЗМБГ само за последните две седмици. Санкциите са за неизпълнение на дейностите по почистване на Варна в първата половина на месец юли. Това написа във Фейсбук кметът на Варна Благомир Коцев.

"Казвам го не защото някой компрометиран екс-кмет е решил да ми търси сметка за нещо, което той самият е причинил на града, а защото варненци заслужават да знаят, че всички са равни пред закона.

Така например срещу физически и юридически лица за същия период са съставени 9 акта и са издадени 12 фиша, включително и с помощта на новите камери за наблюдение.

Преди минути приключи и общинската инспекция на наличната техника на ЗМБГ. Тя целеше да установи дали капацитетът за сметоизвозване е достатъчен, за да покрие нуждите на града. По договор Варна трябва да се обслужва от 12 камиона, а в момента на терен работят само 7. Заради този сериозен пропуск ще наложим още санкции.

Борбата с боклука във Варна продължава. Няма никакво съмнение, че сметопочистващата фирма не си върши достатъчно добре работата, както не може да има никакво съмнение, че онези, които драпат отново да дерибействат на гърба на варненци, имат интерес във Варна нищо да не се променя към добро. Тоест градът ни да остава мръсен, както беше години наред досега.

Наказанията, глобите и пълната отчетност пред варненци за работата на администрацията и изпълнението на договорите продължават", пише още той.



Още по темата: общо новини по темата: 45
17.09.2024 »
03.09.2024 »
02.09.2024 »
30.08.2024 »
30.08.2024 »
29.08.2024 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Kmetut-na-Varna-nalozhi-ogromna-globa-na-smetopochistvashta-firma-v-grada-2193794
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.