Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Благомир Коцев иска подкрепа от общинските съветници за "ремонтните линейки"
Автор: Велизара Ангелова 19:10 / 28.07.2024Коментари ()1829
© Булфото
Кметът на Варна Благомир Коцев призова общинските съветници да го подкрепят в последната за лятото сесия на Общинския съвет, която ще се проведе в утрешния ден.

По думите на кмета предстои вземането на важни решения за града, като това за парите за големите инфраструктурни проекти, които държавата отпуска безвъзмездно и според него чакат одобрението на съвета, съобщи Коцев във Facebook.

Кметът сподели, че по тези проекти общинската администрация работи вече 6 месеца, за да бъдат усвоени и вложени 300 милиона лева за три години в изграждане и основни ремонти на улици, тротоари, пътни възли, паркове, подлези, градска библиотека.

"Такива пари Варна никога не е виждала и имаме уникален шанс да подобрим значително състоянието на града си. Ако съветът по някаква причина не ги гласува, тези пари ще бъдат безвъзвратно изгубени. Тези от вас, които имат възможност и желание да присъстват, моля заповядайте в зала "Пленарна" в Общината", призова още той.

Благомир Коцев смята да предложи отново и ремонтните линейки, които още чакат санкция на общинските съветници, за да могат да се възлагат малки и бързи ремонти за поддръжка на градската среда.

"Вярвам, че разумът и съвестта на съветниците ще надделеят и няма да използват гласа си като инструмент за политически PR или натиск върху кметската администрация за лични “каузи" за сметка на варненци".

Тези и много други важни решения предстоят да гласуват съветниците и ще можете да следите в YouTube канала на Общински съвет Варна (линк в коментарите).


https://www.varna24.bg/novini/varna/Blagomir-Kocev-iska-podkrepa-ot-obshtinskite-suvetnici-za-remontnite-lineiki-2205577
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.