Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Внимавайте в жегите! Надценяване на возилото, доведе до тежки инциденти във Варненско
Автор: Екип Varna24.bg 11:53 / 05.08.2024Коментари ()1555
©
Тежки пътни инциденти, единият с фатален край, белязаха изминалите дни във Варненска област. Заради това бъдете с повишено внимание при шофиране в жежките дни, съветват специалисти.

79-годишна асеновградчанка е починала в следствие на катастрофа, станала вчера, около 10.20 часа в района на разклона за с. Камен дял.

Причината за пътния инцидент е, че жената, който е управлявала колата, е навлязла в насрещното платно, изпреварвайки товарен автомобил, въпреки че тази маневра е забранена на това място. За да избегне удар с насрещно движещ се автомобил, тя излязла извън пътното платно и паднала в дълбоко дере, по предварителна информация. Така се е стигнало до  фаталния инцидент.

В автомобила са пътували трима възрастни и две деца. Освен починалата жена, сериозно пострадала е и водачката, която е с пневмоторокс, хемопериториум – с опасност за живота, едното дете с фрактури на ръка и бедро, а другото дете и мъж  са с контузии, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на МВР във Варна.

С опасност за живота е и 23-годишен  жител на Долни чифлик, самокатастрофирал в крайпътно дърво в събота. Пътно-транспортното произшествие е станало 600 метра преди с. Булаир, когато водача на кросов мотоциклет е изпуснал завой и е станал инцидентът, по информация към момента.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vnimavaite-v-zhegite-Nadcenyavane-na-voziloto-dovede-do-tezhki-incidenti-vuv-Varnensko-2215590
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.