Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Очевидец от адското меле в Пловдив: Пожарникарите 1 час се бориха да режат колата и да извадят момчето
Автор: Ивет Калчишкова 08:14 / 28.08.2024Коментари ()2096
© Plovdiv24.bg
Шофьорът и спътникът му, които се удариха жестоко в стълб при тежка катастрофа преди минути на бул."Коматевско шосе" са живи. Пожарникарите над час са се борили да разрежат смачкания автомобил, твърдят очевидци пред репортер на Plovdiv24.bg.

Публикуваме целия им разказ:

Живеем в къщите, които са на завоя от бул. “Хаджи Димитър", посока Коматевският възел. Бяхме отвън и в 22:10 се чу силно форсиране на автомобил и секунди след това силен удар. Казах на съпруга ми да отиде и да види какво се случва, тъй като бе ясно, че човекът, който е карал колата, е катастрофирал. Съпругът ми в 22:15 беше на място. Шофьорът е карал посока Централна гара и с несъобразена скорост е навлязъл в десния завой и е загубил контрол над автомобилат си, който се е усукал около стълба за осветление.

Бързо реагираха екипите от Бърза помощ и Пожарната. Имало е и преминаващ контролиращ автомобил на МВР, който веднага е реагирал на място.

По първи данни са били две момчета в автомобила - шофьорът и пътник до него. Пътникът е бил в добро състояние(явно е слязъл от автомобила, тъй като го е нямало вътре), а шофьорът е бил на пасажерската седалка след удара.

От сблъсъка в стълба шофьорската врата му затиска краката. Пожарникарите един час се бориха да разрежат колата и да разпънат ламарините, които го бяха затиснали, за да могат да го освободят и изкарат шофьора от автомобила.

И шофьорът и спътника му са живи. Господ е бил с тях."

Шофьорът е бил в съзнание, но е с шина на ръката.

Медиците на място са действали бързо и дори са пуснали системи на момчетата.

Хората твърдят, че гонките по булеварда са ежедневие. Няма значение дали е вечер или сутрин.

По думите им водачът на колата е около 25-годишен.

Приятели на шофьора отишли на мястото на инцидента твърдят, че той е бързал за среща с тях и затова е станала катастрофата.




Още по темата: общо новини по темата: 3
28.08.2024 »
28.08.2024 »
28.08.2024 »
https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Ochevidec-ot-adskoto-mele-v-Plovdiv-Pozharnikarite-1-chas-se-boriha-da-rezhat-kolata-i-da-izvadyat-momcheto-2242007
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.